Tietoja kuvaajasta


Olen valokuvaaja, jota uteliaisuus ja intohimo kuvata vievät ympäri Suomea. Tukikohtanani on Pirkanmaa, jonka lisäksi Uusimaa on tullut tuttuakin tutummaksi. Kuvaajana rakastan valoa ja varjoa. Olen erikoistunut erilaisiin tunnelmavalaistuksiin, jolloin käytän hyväkseni vallitsevaa luonnonvaloa, korostan sitä valonmuokkaimilla tai rakennan tunnelman studiossa.

Valokuvaaja / Kuvataitelija

Kari Vuorio


Olen ikuistanut hetkiä niin kansainvälisellä kuin kotimaisellakin akselilla. Useita kuviani löytyy kansainvälisistä lehdistä. Tartun jokaiseen ideaan rautaisella ammattitaidolla ja kiinnostuksella asiakastani kohtaan, oli kyse mistä tahansa. Jokainen ihminen on kauniin kuvan arvoinen.

Ihmiset ovat minulle valokuvan kohteena tärkein ja pyrin aina tuomaan henkilön persoonallisuutta voimakkaimmin esille. Niitä pieniä yksittäisiä piirteitä, eleitä ja asioita, jotka tekevät meistä yksilön.

Mikä tahansa kuvatarpeesi on, kuvaan ne vaatimasi ja tilanteen sopivaan tyyliin. Hääkuvaukset ja juhlat ristiäisistä hautajaisiin. Mallien portfoliot ja niiden päivitykset. Kodin tapahtumat ja muut kommellukset. Kaikista löydän ne tärkeimmät hetket, jotka jäävät ikuisiksi muistoiksi kuvan muodossa.